Ugg Μπότες: Πως να ξεχωρίσεις τις original από τις απομιμήσεις!

Ugg Μπότες: Πως να ξεχωρίσεις τις original από τις απομιμήσεις!

Κατηγορια: Blog | Tags:, ,

Γνήσιες Ugg Μπότες

 

 

Οι μπότες Ugg έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και είναι πάντοτε πρώτες σε ζήτηση. Ως αποτέλεσμα αυτού, πολλοί πωλητές προσπαθούν με αθέμητα μέσα να επωφεληθούν από τη δημοτικότητά τους. Δυστυχώς, μερικοί από αυτούς δεν παρέχουν αξιοπιστία και τις καλύτερες προθέσεις καθώς πωλούν προιόντα απομίμισης, δηλαδή με λίγα λόγια ugg μπότες μαιμού!

Η αγορά των ugg boots από μεγάλα εμπορικά καταστήματα ή και επίσημες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες όπως το uggboots.gr αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να είστε σίγουροι ότι οι ugg μπότες που αγοράσατε είναι γνήσιες!

Εάν προγραμματίζετε να πάρετε ένα ζευγάρι της UGGs ως δώρο στον εαυτό σας ή κάποιον άλλο, μείνετε μακριά από τα προϊόντα απομίμησης! Για να σας βοηθήσουμε ετοιμάσαμε μια λίστα με 9 πράγματα που πρέπει να προσέξετε ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε τις αυθεντικές γυναικείες ή αντρικές μπότες ugg!

Πριν λοιπόν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από μπότες Ugg πρέπει να προσέξετε τα 9 παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Ελέγξτε την ετικέτα

Μποτες Ugg Ετικετα

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά οι UGGs που λένε ότι είναι “Made In China” είναι στην πραγματικότητα οι πραγματικές αυθεντικές γνήσιες μπότες! Για 3 χρόνια τώρα, κατασκευάζονται από μία και μόνο εταιρεία με την επωνυμία  Corporation Deckers η οποία είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής για τις μπότες UGG. Το εργοστάσιο της βρίσκεται στην Κίνα. Αν η ετικέτα λέει ότι γίνονται στη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα από κάθε άλλη εταιρεία, είναι ψεύτικες.

Όσο για την ετικέτα της UGG Αυστραλία στο πίσω μέρος της φτέρνας, συγκρίνετε την αυθεντική ετικέτα UGG Αυστραλία , όπως στην παρακάτω εικόνα. Οι ψεύτικες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από το να έχουν μεγαλύτερες γραμματοσειρές, διαφορετικό ράψιμο, και χρώματα από εκείνου της Original UGG Austraulia.

2. Ελέγξτε τη Συσκευασία

Συσκευασια ugg boots

Οι γήσιες  UGGs έρχονται σε ένα εύρωστο κουτί κατασκευασμένο από ισχυρό χαρτόνι. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το πραγματικό κουτί είναι ένα μονοκόμματο κουτί με ένα flip στο πάνω μέρος, αλλά μερικοί άλλοι έχοντας αγοράσει επίσης τις αυθεντικές UGGs τις παρέλαβαν σε κουτιά με αφερόμενα “καπάκια”.

Αυτό το κομμάτι των πληροφοριών αμφισβητείται ιδιαίτερα, αλλά ένα άλλο μέρος της συσκευασίας που μπορείτε να ελέγξετε είναι το πλαστικό περιτύλιγμα. Το πλαστικό που οι μπότες είναι τυλιγμένες  πρέπει να είναι παχύ, με τις λέξεις “UGG Αυστραλία” τυπωμένες πάνω.Οι χαμηλής ποιότητας απομιμήσεις συνοδεύονται με ένα  λεπτό πλαστικό και σχεδόν πάντα δεν έχουν τίποτα τυπωμένο πάνω τους.

Επίσης, ελέγξτε το βιβλιάριο περίθαλψης, την κάρτα γνησιότητας και άλλα έντυπα που οι μπότες UGG είναι συσκευασμένες. Πρέπει να έχουν  εκτυπωθεί σαφώς σε παχύ, υψηλής ποιότητας χαρτί με μελάνι ποιότητας — θα πρέπει να μην είναι ασαφή, θολά, ή λάθος γραμμένες πληροφορίες. Τον Ιούνιο του 2007,  οι UGG Αυστραλία σταματήσαν να χρησιμοποιούν λευκό χαρτί για αυτά και άλλαξαν την εκτύπωση του σήματος UGG σε βιβλιάριο περίθαλψης και άλλες κάρτες με το αυθεντικό σήμα σε κρεμ χαρτί.

3. Ελέξτε για το εσωτερικό προστατευτικό

ugg  μποτες κουτι

Οι αυθεντικές μπότες UGG έχουν ένθετο παπούτσι, στο εσωτερικό τους για να τους αποτρέψει από να παραμορφωθούν καυά τη μεταφορά ή την αποστολή. Οι ψέυτικες – μαιμού δεν λαμβάνουν αυτά τα μέτρα και έρχονται χωρίς κάποιο προστατευτικό εσωτερικό παπούτσι που τις προφυλάσει.

Τα ακόλουθα πράγματα δεν πρέπει να περιέχονται στο κουτί με τις μπότες UGG:

  • Μια τσάντα καφέ σκόνη με “Snow Boots” τυπωμένο πάνω τους – οι πραγματικες UGG μπότες δεν ονομάζονται ποτέ Snow Boots.

 

  •  Οι γνήσιες ugg boots δεν έχουν πάνω στη συσκευασία τυπωμένη κάπου σημαία της Αυστραλίας!

Όλα τα παραπάνω είναι σαφή σημάδια ότι UGGs είναι προϊόντα απομίμησης.

4. Ελέγξτε τα πέλματα

Γυναικείες ugg μποτες γνησιες

Κοιτάζοντας τα πέλματα είναι ένα από τους πιο γρήγορους τρόπος για να ελέγξετε αν οι μπότες UGG είναι πραγματικές ή όχι. Τα αληθινά πέλματα είναι ευέλικτα – ευκαμπτα. Στις  ψεύτικες, είναι άκαμπτα και είναι πολύ δύσκολο να τα λυγίσετε.

Πραγματική μπότες UGG έχουν πάχος πέματος 1/2 ιντσα. Οι μούφα UGG μπότες έχουν λεπτότερη σόλα, έχοντας μόνο 1/4-ίντσα πάχος στο πέλμα.

Οι γνήσιες UGGs έχουν το εγγεγραμμένο R σε κύκλο δίπλα από το “UGG” στο κάτω μέρος του πέλματος. Αυτό χρησιμοποιείται για να είναι σαφές η γνησιότητα, βέβαια τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί και ψεύτικες ugg boots με το ίδιο ακριβώς σημάδι οπότε πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί!

5. Ελέγξτε το μέγεθος

Όσοι έχουν αγοράσει κάποια στιγμή UGG μπότες για τους εαυτούς τους γνωρίζουν ότι UGGs είναι σε μεγάλα μεγέθη. Είναι ευρέως γνωστό ότι, αν είστε αγοράζοντας ένα ζευγάρι UGGs, το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να τις αγοράσετε ένα νούμερο μικρότερες απο αυτό που φοράτε συνήθως στα άλλα παπούτσια!

Αν λοιπόν αγοράσετε γυναικείες μπότες ugg ή ανδρικές μπότες ugg και είναι ακριβώς στο μέγεθος που φοράτε, τότε μάλλον δεν είναι γνήσιες!

6. Ελέγξτε τη μυρωδιά

Ugg boots δερμα

Μερικές μαιμού UGGs έχουν επίσης  ψεύτικο τρίχωμα προβάτου. Η χρωστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε τις κάνει να μυρίζουν εντελώς διαφορετικά από τη φυσική μυρωδιά του τριχώματος.

Ελέγξτε λοιπόν για κάποια περίεργη μυρωδιά, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλον οι μπότες είναι ψεύτικες!

7. Ελέγξτε τη συνολική ποιότητα

 ugg_boots_elexte_tin_etiketa_2

Όταν αγοράζετε τα υποδήματα που κοστίζουν περίπου 150 ευρώ αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο να ελέγξετε τη συνολική ποιότητα.  Δείτε ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά που σας αναφέρουμε παραπάνω και σίγουρα δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως!

8. Ελέγξτε την Τιμή
Οι γνήσιες Ugg Boots Australia είναι κατασκευασμένες από φυσικό τρίχωμα και 100% προσεγμένα υλικά που τις καθιστούν μοναδικές.
Για το λόγο αυτό οι τιμές τους είναι ανάλογες τις ποιότητας! Μπότες οι οποίες κοστίζουν 20 και 30 ευρώ να είστε σίγουροι πως δεν είναι γνήσιες Ugg Μπότες!
9. Ελέγξτε τον πωλητή
Πολύ σημαντικός παράγοντας αποτελεί το μαγαζί από το οποίο θα αγοράσετε τις ugg μπότες σας είτε το e-shop το οποίο θα προτιμήσετε!
Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία αν αγοράσετε τις μπότες σας από κάποιο συνοικιακό κατάστημα, από κάποιο μεγάλο εμπορικό ή από κάποιο επίσημο site όπως το uggboots.gr για την Ελλάδα!