Μπότες Ugg 2014 | Ποιές είναι οι τελευταίες λέξεις της μόδας?

Μπότες Ugg 2014 | Ποιές είναι οι τελευταίες λέξεις της μόδας?

Κατηγορια: Blog | Tags:,

Η απόλυτη τάση της μόδας όσο αφορά τα γυναικεία και όχι μόνο υποδήματα και για αυτό το χειμώνα 2013-2014 είναι φυσικά οι ιδιαίτερα αγαπητές στο γυναικείο φύλο μπότες UGG , της γνωστής αμερικάνικης εταιρίας Deckers Outdoor Corporation.

Αναμφίβολα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις μπότες  UGG ως πολιτισμικό φαινόμενο καθώς το όνομα τους είναι παγκοσμίως  γνωστό  με πωλήσεις σε περισσότερες από 145 χώρες συμπεριλαμβανομένων των  ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Κίνας. Το Footware News  μάλιστα έχει ανακηρύξει την ετικέτα «UGG» ως  το ‘’Σήμα / Προϊόν της Χρονιάς’’.

Οι μπότες ugg έχουν ξεχωρίσει για το μοναδικό τους στυλ  και design και επιβάλλεται να  τις αποκτήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα αλλά πλέον και κάθε μοντέρνος άντρας  που λατρεύει την κομψότητα  σε συνδυασμό με την άνεση. Τα 3 στοιχεία που σίγουρα  τις χαρακτηρίζουν είναι το εξαιρετικό σχέδιο, η άνεση και η λειτουργικότητα. Η εξαιρετική κατασκευή των πρωτοπόρων στην κατηγορία τους μποτών UGG από δέρμα προβάτου βοηθάει στο να διατηρούνται τα πόδια ζεστά τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες αυτού του  χειμώνα 2013-2014. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τις ημέρας στην εργασία, την απογευματινή βόλτα αλλά και την βραδινή έξοδο δίνοντας ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο τόνο σε κάθε  εμφάνιση σας.

Για τις κυρίες  πέρα από τα διαχρονικά και κλασικά χρώματα όπως είναι το μαύρο, το γκρι και το καφέ για τις όχι τόσο τολμηρές  ,υπάρχουν και υπέροχες , πιο έντονες και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις για εκείνες που επιθυμούν να κάνουν την διαφορά. Οι μπότες UGG είναι επιπλέον πολύ πρακτικές ειδικά για άτομα τα οποία αναγκάζονται να μένουν πολλές ώρες όρθιοι π.χ. λόγω εργασίας ή ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες καθώς τα παπούτσια αυτά δημιουργήθηκαν για να παρέχουν την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην αντίσταση εξαιτίας της τριβής , το κράτημα και την ευκαμψία  ενώ παράλληλα προστατεύουν από τα τραντάγματα.

Πρέπει να σημειωθεί εκτός των άλλων ότι πέρα από την χαρακτηριστική ποιότητα δέρματος οι εξωτερικές σόλες αποδεδειγμένα δεν γλιστράνε. Οι μπότες Ugg αποτελούν την  τελευταία λέξη της μόδας και αδιαμφισβήτητα έχουν γίνει το must για την χειμερινή σεζόν 2013/2014 για άντρες γυναίκες αλλά και για τα παιδιά!